« BACK TO TMZ TMZ

Our TV Shows

Got a Tip?

Call TMZ at (888) 847-9869 or Click Here

Wounded David Beckham Returns to Soccer

3/25/2010 9:01 AM PDT BY TMZ STAFF

11 days after blowing out his Achilles' tendon, David Beckham returned to the soccer field Wednesday to get a little workout with his Major League Soccer team. There was just one minor problem: He still can't walk.With crutches on both arms, Beckham limped around to observe the L.A. Galaxy run through drills in Carson, California.

Beckham underwent surgery to repair the tendon the day after he tore it, but he'll still miss his chance to play in the upcoming World Cup tournament.

For more sports stories, check out tmzsports.com!
22 COMMENTS

No Avatar
1.

balls    

balls

1673 days ago
2.

mo    

I'm disappointed in you TMZ. No closeups of his buldge and ass??? Come on!!!

1673 days ago
3.

Simone    

Second!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1673 days ago
4.

Lê Văn kháng    

Công ty VINAMASK chuyên sản xuất khẩu trang
than và sợi hoạt tính số lượng lớn
Chi tiết xem tại website : http://khautrang.info
Dựa vào các tính năng và tác dụng của sợi hoạt tính và than hoạt tính đối với sức khỏe .Chúng tôi đã nghiên cứu và chế tạo thành công 2 loại khẩu trang mang thương hiệu :
+ Khẩu trang sợi hoạt tính LUCKY : có lớp bông hoạt tính giữ chặt tất cả các loại hạt bụi nhỏ hơn 0,3micron (loại bụi rất nhỏ này phổi của con người không thể lọc được)
+ khẩu trang than và sợi hoạt tính VINAMASK : Có khả năng lọc tới 99% các loại vi khuẩn, các loại bụi dạng hạt nhỏ hơn 0,3 micron, tương đương với công dụng của các khẩu trang đặc chủng của ngành y tế. Không bị tác động của độ ẩm không khí, trợ lực hô hấp…
Chúng tôi sẽ giao hàng tận nơi khi quý khách đặt mua từ 3 chiếc khẩu trang trở lên
A.Khẩu trang sợi hoạt tính LUCKY cấu tạo gồm 3 lớp
Lớp 1 : Vỏ ngoài của khẩu trang được chế tạo bằng NeoPrene, một vật liệu không gây dị ứng với da, có tính đàn hồi và cogiãn tốt đảm bảo khẩu trang bịt kín mọi kẻ hở, đồng thời vừa vặn với nhiều loại khuôn mặt.
Lớp 2 : Sợi hoạt tính sợi này có thể hút giữ lại các chất xăng dầu, thuốc trừ sâu đang bay hơi, đồng thời sợi cũng giữ được một số khí nặng như SO2, NOx... khẩu trang ngoài việc cản bụi, đã giúp cản hầu hết các hơi độc có hại cho phổi.
Lớp 3: Lớp lưới tạo độ thoáng và không gây kích ứng da

Ưu điểm :Thoáng, nhẹ, cảm giác dễ thở,cản bụi,chống hơi độc ,thiết kế thời trang đẹp phù hợp với tất cả lứa tuổi,dùng được thời gian dài do có thể giặt được.
A.Khẩu trang than và sợi hoạt tính VINAMASK cấu tạo gồm 4 lớp
Lớp 1 ,Lớp 3 và lớp 4 được cấu tạo như khẩu trang sợi hoạt tính LUCKY
Đặc biệt lớp 2 : Được chế tạo bằng than hoạt tính (Activated carbon Filber Belt)
Tấm lọc than hoạt tính sản xuất với nguyên liệu hoàn toàn 100% cacbon hoạt tính, được ép chặt trong vải. Có khả năng lọc tới 99% các loại vi khuẩn, các loại bụi dạng hạt nhỏ hơn 0,3 micron, tương đương với công dụng của các khẩu trang đặc chủng của ngành y tế. Không bị tác động của độ ẩm không khí, trợ lực hô hấp…Ngăn ngừa tuyệt đối sự xâm nhập vào đường hô hấp của hầu hết các chất ô nhiễm trong không khí: Hidrocacbon (bao gồm Benzen, Piren Butadien 1-3), cacbon Oxit CO, Dyoxit sunphun (SO2) Dyoxit Nitơ(NO2) khói quang hoá, khói đen, Andehyt, Oxit chì phấn hoa…

Ưu điểm : Thoáng nhẹ, thời trang,bảo vệ hiểu quả cơ quan hô hấp. Lọc đến 99% các loại vi khẩu như H1N1, H5N1, SARS, bụi phổi Silic. Phòng chống hơi độc, hóa chất: SO2, CO, H2S, thuốc trừ sâu, khí thải giao thông, khí thải công nghiệp...tránh các bệnh lây nhiễm qua đường hô hấp, các bệnh ung thư do ô nhiễm khí thải giao thông. Có thể giặt được
B.HƯỚNG DẪN SỬ DỤNG.
- Chọn size và điều chỉnh dây chun ch

1673 days ago
5.

Can of Raid    

Oh yeah, now that he's injured he comes back to the Galaxy. Weak.

1673 days ago
6.

Jerry Martin    

LA will be better off without the big sissy.

1673 days ago
7.

Blue Swan    

I'm surprised Victoria Beckham didn't also twist his spine out of place while she was at it.

1672 days ago
8.

Buck Farack    

Who?

1672 days ago
9.

Shahed Chy    

Very sad to see Backhum like this. England realy missed a playmaker...............

More..http://www.imagesharebd.com/

1672 days ago
10.

PolarBear    

Isn't that the guy who married that totally emaciated stick chick? She doesn't contain oxygen. She turns sideways and her hubby calls the Sheriff to round up a search party.

1672 days ago
11.

jessy    

Nobody on the galaxy even likes or respects this clown,he is a mama's boy.Always crying that he is hurt.His wife looks like she lives at a German death camp.Go away loser

1672 days ago
12.

Londoner    

you americans are pathetic, dissin a injured player, and swearin at his wife who isnt even in this story.
I mean come on, leave him alone. u lot dont deserve David Beckham or his family, football is wasted on you lot. go and play ur g.ay game of "american football" where u are packed with stuffing so the players cant get hurt!!!

1672 days ago
13.

Trooper Tom    

Galaxy wasted a whole lot of money on this wanker

1672 days ago
14.

LMAO    

Hey #11 Londoner.......... Take him back we don't care he has been a waste of money and time, he spends more time playing in Europe than he does here, as for his useless poser wife please please take her and keep her in the UK

1672 days ago
15.

Tony    

Hey Londoner, you can have them both back - we don't want them.
and whiten your theeth while you're at it!!

1672 days ago
| 1 | 2 | Most Recent | Next 15 Comments

Around The Web